Werkkostenregeling

De nieuwe WKR die hoogstwaarschijnlijk per 01-01-2015 verplicht gaat worden kan behoorlijke na- maar ook zeker voordelen hebben. Door het creatief omgaan met huidige kosten aan werknemers kan je nu al fiscaal voordeel verkrijgen. Maar let goed op wanneer het verplicht ingaat, het kan je ook vele duizenden euro’s gaan kosten! Alle reden om dit op korte termijn goed uit te zoeken. Je kunt je goed voor laten lichten door je accountant.

Onderstaand en in de map downloads staat een powerpoint presentatie met alle ins- en outs van de WKR. en het stroomschema. Deze heb ik verkregen door een bijeenkomst van het KVGO bij te wonen.

Geen reactie mogelijk.

Amara Partners

Amara Partners is een samenwerkingsverband van ruim 40 grafische bedrijven in Nederland, waarbij het geheel meer is dan de som der delen.

Amara Twitter

Partner Login